nu kan du få mig så lätt.

Jag håller på att packa, eller jag försöker rättare sagt att packa - jag är oduglig på att packa. Igår var planen att jag skulle åka på en liten roadtrip till Skåne, så blev det också men istället för att åka själv ville pappa följa med som sällskap. Perfekt, pappa betalat! Haha nä, det var hur som helst en mycket trevlig resa och jag träffade "min" engelska familj (mamman är svensk) i deras sommarstuga, jag fick både pussar och kramar av Jacob och Isak när jag skulle hem ;-)
Nu ska jag snart göra mig iordning och köra till mammas jobb. De ska ha kräftskiva ikväll och ville att jag skulle vara med, jag brukar alltid vara med dem när de gör saker - alla är verkligen hur härliga som helst!

Imorgon åker jag och Ebba till Göteborg/Trollhättan, vi är tillbaka i hålan på tisdag! På söndag är det utställning.

---

Sommaren är snart över, eller den är kanske över? Jag minns så väl början av sommaren, allt var underbart, pirrigt & mysigt :) Och en hel sommar hade man framför sig!



kärleken övervinner allt.

Igår hade jag en mycket mysig dag tillsammans med Hanna & Sofie. Först Hallarum - där var det nästan helt folktomt. På kvällen var det filmkväll här, Linas kvällsbok. Den filmen är verkligen så fruktansvärt pinsam, samtidigt som den är grymt rolig! Som vanligt när vi har filmkväll så leder det till både det ena och det andra bl.a ett besök på Jämjöhallen - ett måste! Dagen var hur som helst väldigt bra.
Idag när jag åkte till stan tog jag bussen, OCH JAG FICK BETALA. Snopet, men så är det när skolan inte längre bjuder på busskort. Jag hade aldrig trott det om mig själv, men när jag väl var i stan ville jag till skolan. Vi hade det alltid så kul, järngänget. Miss it!
Efter den trevliga rundan på stan väntade något mindre trevligt, tandläkaren. Jag ville vara lite macho och struntade i bedövningen. Gör aldrig det, trodde inte jag skulle fixa det. Det gjorde fruuuktansvärt ont!
P.g.a detta missade jag APT mötet på jobbet och när vi skulle ge alla sina presenter, jag fick iaf höra att de verkade uppskatta det, eller nästan alla - vissa är som de är.
Idag åkte min kära bror tillbaka till Uppsala, det är så tråkigt!

Minnen! :)


time to go

Hässleholm, Göteborg/Trollhättan, Öland, Uppsala och Sofiero - detta är mina kommande veckor! Hektiska men efterlängtade.
Har fått mycket peppning ang. England, det ÄR skrämmande men samtidigt otroligt spännande.
Denna låten är rätt passande!

Måndag

Och så var helgen slut, måndagar är alltid såå tråkiga!
I lördags passade jag på att festa lite, söndagmorgon kl. 06.56 ringde timbanken och undrade om jag kunde jobba - jag sov alldeles för hårt för att höra att det ringde!
Lördagen erbjöd mycket, jag träffade en familj och ja inte vilken familj som helst egentligen. Har fått ett erbjudande om att åka till England nu till dem. Det är ett typ av au-pair jobb, jag lämnar dem i "skolan" på morgonen och hämtar dem på eftermiddagen. Tiden där emellan är öppen, jobba, se sig om, plugga något spännande och träffa folk.
För mig är det är enormt stort beslut att ta, särskilt nu när det kom så plötsligt!
Men jag vet att jag kommer ångra mig om jag inte åker..

seg!

Idag är en sån segdag, men jag har hunnit med en hel del! :-)
Jag tittar på lägenheter i stan, hittade en superfin och billig, där hade Ebba och jag (till att börja med) kunnat bo ett tag!

Helgen!

Måndag igen, helgen på jobbet gick hur bra som helst! Tur att jag kunde byta och istället jobba med Rebecca hela helgen, vi har så kul på jobbet :-)
Det var helt uuuuunderbart att få sova lite idag, hihi. I lördags hade vi gatufest här, det var hur trevligt som helst och jag agerade fotograf. Lite senare på kvällen åkte jag till stan en stund innan det var dags att åka hem igen för att sova och ladda inför söndagens jobb.
Jag är sugen på att shoppa lite imorgon, jag jobbar bara onsdag, torsdag och fredag sen är mitt sommarvik över. Jag har bestämt för ett sabbatsår, så jag tänkte prova hemtjänsten också.
Nu väntar ett helt år fyllt av en massa spännande händelser, det känns mycket bra.

if tomorrow never comes!

Men det gör den nog. Nu ska jag jobba helgen, min sista helg som står på schemat iaf! Jag har, med handen på hjärtat, haft ett UNDERBART sommarjobb. Och allt beror på de man jobbar med, så är det bara!! Tänk om man skulle jobbat med en massa hulkar, nä fy det hade inte vart det minsta roligt! Kommer sakna det, det är en sak som är säker.
Efter jobbet idag följde jag med mamma och pappa till Hallarum, idag glömde jag inte min älskling (kameran), han fick följa med! Mina små söta päron fick offra sig idag när fotosuget kom! :-)
Hallarum är verkligen fint, eller hur?
    


RSS 2.0