fredag - snaaaart!

Nu är det bestämt, den 29 augusi ska jag äta på Nivå och sedan utgång med sommarvikarierna (+ Charlotta) på jobbet, det ska bli så himla roligt, jag tycker om alla så mycket och vi har haft det kanon under sommaren!
Imorgon jobbar jag bara 3 ½ timme sen innebär det HELG för min del, underbart! :-)
Igår hade jag det jättetrevligt på grillkvällen som Sofia tog med mig till, jag börjar kunna poker nu! ;-)


Rolig lördag..

..seg söndagsmorgon.
Igår var jag på 19-årsfest, det var kanontrevligt och jag är glad att jag lyckades hitta dit! Idag fick jag hoppa in och jobba, den berömda och inte så älskade turen som är mellan 7 på morgonen och 9 på kvällen. MEN den gick fort som bara den och det p.g.a min kära arbetskamrat Rebecca kanske? :-)

!!


good song!

Igårkväll satt Hanna och jag och pratade långt in på natten, det var så mysigt och trevligt - och framför allt gott! :-)
Idag har jag varit på jobbet i 3 timmar, vi hade möte sen jobbade jag en stund. Vi sommarvikarie har fått så himla mycket beröm från vårdtagare, ordinarie personal och chef. Någon sa att vi var de bästa sommarvikarie hon jobbat med och det är självklart jättekul att höra sånt.

 

paj!


Nu ska jag snart cykla, jaa precis cykla - INTE ta bilen till Hanna som det bara tar 3 minuter att cykla till. Det är otroligt vad lat man blir ibland. Hon ville bjuda mig på paj och kaffe - det är minst 5 vuxenpoäng där. Och ännu mer vuxenpoäng blir det med tanke på det vi pratar om - inredning, mat, jobb.

Hela förra sommaren, när ingen av oss jobbade (eller jag räknar egentligen att jag hade ett jobb, Ebba var ett riktigt 24/7 jobb ;-) ) satt vi nästan och drack té och pratade om allt och ingenting varje kväll. Ibland kunde vi sitta tysta en timme utan att någon sa något, efter en timme sa någon en mening och sen fortsatte tystnaden. Det var helt underbart!
Nu ska jag snart bege mig mot min lilla pärla :-)


Back to work!

Imorgon är det tillbaka till jobbet efter några dagars ledighet, helt okej i mitt tycke egentligen.
Körde till stan idag, helt oplanerat men väldigt trevligt. Det ledde i sin tur till att jag handlade alldeles för mycket, även detta oplanerat men också väldigt trevligt! ;-)
Vi körde vidare för att äta lite mat, sen åkte vi hem till Maja och hämtade alla fyra (!) hundar! Bilen åkte mot Rosenholm och där gick vi en hel mil, behövligt och skönt.
En mycket mysig och bra dag med andra ord. Tack för det!


Funderingar.

Det är verkligen inte lätt att bestämma VART jag ska plugga. Jag har alltid känt lite extra för Göteborg, men funderingarna finns även på Lund, Linköping och Uppsala. Sen finns även Växjö som är nära.
Martin pluggar i Uppsala nu och trivs väldigt bra, men han kommer att förflytta sig till Lund och fortsätta där. Så där skulle jag ha honom på nära håll. Just nu känns det så långt borta, men tiden kommer gå snabbt och tillslut är jag där.


Kanonkul!

Idag har jag haft en kanondag på jobbet, som sagt jag trivs otroligt bra med allt och alla. Men jag har kommit på att det absolut inte är mitt framtidsyrke. Men jag trivs och varje dag är lika rolig! :-)
Tittar på små valpar, kanske, kanske?

Idag.

Idag minns jag en underbar människa - som många, många saknar.

RSS 2.0