a little bit of panic.

Blev bjuden på fika & pratstund hos min granne vilket resulterade i ännu mera kakor.

Jag börjar få lite panik, jag VILL jobba. Men, det verkar vara en svacka när det gäller jobb här i Jämjö sa bokningen. Imorgon ska jag ringa dem och fråga om jag kan få bredvidgång i typ Lyckebyområdet, jag är en desperat qvinna!
Imorgon blir det många samtal, synd att man inte uppskattade gymnasiet när allt var serverat på ett guldfat ;)

Nåja, det är väl bara att inse att man är på god väg in i vuxenvärlden, dags att börja gilla läget.

Casper & Ebba på vår långa härliga promenad idag.
Nehe, dags för lite mer kakor!



tuesday!

Klockan är 13.59

Jag har idag hunnit träna med Hanna, gått med hundarna samt bakat 3 sorters kakor. Det är rätt nice. Det enda som inte är nice är att jag nu ständigt kommer lockas av frestelsen att äta, fast jag egentligen inte är sugen.
Så, varför äter man då fast man egentligen inte är sugen?

Vilken dag som helst så ska jag, Hanna & Maja ta en planeringskväll. Trots att det är några månader kvar så är det rätt smart att lägga upp en budget, reseplan, datum osv.

Nu blir det en lååång promenad till Hallarum, funderar på att ta med mig kameran..tyvärr är det inget vidare bra fotoväder.

So long!


gaddning.

Igår hade jag & brudarna en kanonkväll, vi bestämde även för att börja gymma. Jag saknar verkligen gymmet i England så jag är verkligen peppad för det. Så idag fixade vi gymkort och imorgon vid 11 kör vi igång ;-)
Imorgon har jag fått 3 timmars jobb, det är bättre än inget. Nu jagar jag i alla fall bokningen.

Så, nu har jag och Sofie snackat ihop oss lite - det blir kanske en liten tatuering i alla fall. Kalla mig galen!


free fallin'

Jag har konstaterat att jag nog blivit vuxen, till en viss del iaf. Och det är väl alltid positivt med såna häpnandsväckande upptäckelser ;-)
Igår hade jag, Mimmi & Emmy en grym kväll - I've missed that.

Så, då undrar kanske ni vad som väntar mig härnäst, efter mina månader i England. Jo, nu är det hard work som gäller unfrt våren och sommaren, och till hösten åker jag till ASIEN i 3 månader. En otroligt efterlängtad resa! Vi har även funderat på att besöka landet Down under, alltså Australien när vi ändå är i svängarna. Det är bara att jobba och slita och förhoppningsvis uppfylla Australiendrömmen också.
Ingenting är omöjligt längre, i alla fall inte för mig!

Idag har bästa Hanna bjudit hem mig & Sofie på fika, gillar't! :-)


home sweet home

Befinner mig hemma efter en hemsk resa hem med en reseväska på 27 kg, en laptop på ena axeln, en systemkamera på den andra axeln, en enorm väska på den tredje axeln plus en trasig påse utan handtag fylld med mat och diverse saker i mina armar.

Alla på flygplatsen tittade medlidande på mig när jag släpade runt på all denna packning, haha. Fick släpa med mig allt in på toaletten också för ingen kunde passa det heller.

Nåja, det blev en lång natt på Gatwick. Mellan 00.00 och 02.00 gick jag och min packning runt i hopp om att hitta en sittplats. Tillslut flyttade sig några och jag la snabbt beslag på den platsen & fick sällskap av en trevlig engelsk kvinna ;-)
Nästa problem var att det var fruktansvärt kallt. Tillslut kom en kille som jobbade där fram till mig och sa : "You look a bit chilly" . Och jäklar, där satte han huvudet på spiken för jag kände mig som en isbit. Så han hämtade "emergency blankets" till oss. Mellan 02.00 och 07.00 satt jag invirad likt en tunnbrödsrulle i aluminiumfolie och väntade.. och väntade.

Så, nu är jag i alla fall hemma och kan konstatera att detta beslut att åka hem är det bästa jag tagit! För vet ni, jag är lycklig igen. Och det är det absolut viktigaste. :-)


the ugly truth.

jag har sagt upp mig från mitt au pairjobb. Så snart kommer jag hem.
Jag fick världens finaste kommentar igår, tusenmiljonertack Nicco! Den värmde verkligen.

Förresten, snö här i Exeter - extremt, extremt ovanligt :-)


FAN

nu har två inlägg försvunnit och inte är de sparade heller.

Jag talar från hjärtat nu, jag kommer sakna dig Ebba - och jag är så fruktansvärt, grymt ledsen för att våra planer inte blir av. Jag blev så glad när vi fick kontakt och kunde dela med oss av Englands upplevelserna.

jag är besviken på hur det blev, jag är inte besviken på någon - jag är bara besviken på själva situationen.
Jag kommer skriva ett längre inlägg.

det blir aldrig som man tänkt sig.


2010

jag vill inte! Då var det snart dags att ta tjuren i hornen, kommer knappast kunna somna inatt.


RSS 2.0