dagens!

Idag har jag varit aktiv, jag har blivit riktigt duktig! :) Jag powerwalkar tidigt på morgonen och på kvällarna när det är svalare så är jag ute och springer på Englands gator. Idag mötte jag massa med folk, men bara killar/män. Var är tjejerna? Hur som helst, tror att två fula engelsman tutade på mig när jag sprang. Tack antar jag!
Snart ska jag börja på gymmet också, Sophie och Stephen får se mig lite tips!

Innan jag hämtade upp Jacob och Isaac så gick jag till Primarket, seriöst världens billigaste affär vilket samtidigt innebär att det inte är så snygga kläder ;-) MEN de hade världens sötaste väskor och accessoarer, SKITBILLIGT! Lycka.

Jag gick in på Claires idag och hittade ett fint armband med ett berlock där det står: "
love (luv) a passionate feeling of affection for another person".

Thumb up for excersice.




hemlängtan!

Idag har jag en sån hemlängtan, åh så jobbigt! :(


Nu ska jag ut och springa sen till stan innan jag hämtar Jacob & Isaac.

<3



Mimmi!

Nu pratade jag precis med min lilla pärla Mimmi på msn! :D Kändes jätteskönt och allt var bra hemma så jag kan vara lugn (allt är lurre som vi säger).
      

Som ni ser är det bilder på mitt rum + badrum + huset.
Kärlek till mina


sunny day!

Har precis slängt in lite tvätt och medans den gosar till sig inne i tvättmaskinen ska jag ut och springa en runda i det härliga vädret!
Har tagit bilder på mitt rum så jag slänger in dem senare ikväll. Ska gå en runda till stan också och kika lite i affärerna.
See you!

lovelovelove


  

let it be!

Måndagkväll och jag har precis varit ute på en powerwalking runda. Tyvärr har jag inte lärt känna gatorna särskilt bra och eftersom det började skymma vågade jag inte gå alltför långt!
Anyway, idag på förmiddagen så drog jag på mig träningsoutfiten och hamnade tillslut i stan. Kändes inte riktigt som rätt klädsel men jag fortsatte sedan mot villaområderna.
Igår åkte vi till Budleigh, det är en superfin strand med en helt underbar omgivning. Det var så fruktansvärt varmt så jag önskar att jag hade haft bikinin med mig!
Jag kan inte ladda upp någon bild just nu, försöker lite senare.. :)


saturday!

and the time keep running away..
Det är min andra dag här kan man säga, jag kom i torsdagskväll. Idag känner jag mig mycket piggare, har väl hämtat mig från resan. Tar på krafterna att resa, först åkte jag tåg till Kastrup, från Kastrup med flyg till Heathrow och från Heathrow med buss till Exeter.
Idag gick jag, Sophie och Isaac till stan en sväng för att kolla läget och handla lite. De bor helt perfekt, mitt i stan, det tar ca. 10 minuter att gå till själva stadskärnan. Jag blev förvånad över hur stor och modern stan var, riktigt fint och mysigt! :)
På måndag när jag lämnat Jacob och Isaac i skolan så ska jag gå till stan, ta med kameran and maybe do some shopping :D
    


tierd!

Jag är sååå trött så jag orkar inte skriva så mycket.
Resan igår gick bra men den var lång, det var riktigt skönt att få lägga sig i sängen här och sova.
Jag lovar att skriva mer men just nu ville jag bara tala om att jag lever så ni kan vara lugna :-)
Puss&Kram

ojoj

varför ska allt vara så komplicerat?

virus!

Min laptop har fått virus! Hela datorn blev invaderad för ett par dagar sen, känner mig handikappad utan datorn - allt finns på den!
Idag är det en sån knepig dag med många blandade känslor. Tanke efter tanke poppar upp i mitt lilla huvud. Därför är det en perfekt kväll ikväll att träffa Hanna & Sofie, äta och dricka gott + titta på The green mile.
Nu ska jag ringa till svenska buss och åka till Uppsala på söndag. Det är faktiskt lite komiskt, man pratar med en röststyrd telefonsvarare när man beställer biljett, man känner sig rätt löjlig iaf! ;-)


fredag!

Idag har jag bestämt mig för att laga örtlax med aioliyoghurt (http://www.ica.se/FrontServlet?s=mat_recept&state=recept&receptid=678853)
Åt det hos Frida så nu gör jag en favorit i repris! Jag tror minsann att det blir lite chokladmousse till efterrätt :-)
Jag ska börja packa bilen inför söndag, då så är det Böda Sand som gäller! Hoppas verkligen på lite fint väder, bara det inte regnar så..
Imorgon är det GIRLSNIGHT med tjejerna från jobbet som gäller, äntligen! Vi har väntat på den dagen.
   


käälmäär

Dagen har bestått av shopping, shoppning och åter lite shopping! Vi började dagen på IKEA, gud vad jag älskar det! Jag hittade ett påslakanset, 3 fleccefiltar och shotglas (oops!) Det fanns så mycket fint så jag och Maja gick bara runt och njöt. Vi åt lite (läs, mycket) mat innan vi körde vidare mot Kalmar stad. Det ÖSTE ner, så efter att vi parkerat sprang vi in i närmsta affär.
Jag hittade en massa fina grejer (som vanligt!) Och som vanligt så kom jag hem med ett antal påsar, alltid lika trevligt! :-)


ååååååååh!

Jag har precis tittat på Hannas UNDERBARA bilder som hon tagit med sitt nya objektiv, du är så duktig sweetie! :-)
Jag måste verkligen ge min kamera en ärlig chans, jag har bara fotat på auto och det gör inte kameran rättvis.
Snart kommer min tröja hoppas jag!


okey

Idag har jag varit duktig, städat. Nu kom Maja, vi har precis gjort en blåbärspaj som står i ugnen - så nu ska vi köra till affären och köpa vaniljsås! Jag ville åkt till Kalmar idag, men jag får nog med Maja imorgon eftersom hon slutar tidigt imorgon! Älskar Kalmar! :D

tillbaka!

Nu är jag hemma igen, från Göteborg/Trollhättan. Det har vart hur bra och kul som helst. På vägen dit var Ebba en riktigt duktig hund och fjäskade för en skitsnygg blond kille - BRA JOBBAT EBBA! ;-) Jag åkte buss en bit och hamnade i ett (mindre) trevligt sällskap bestående av väldigt många skejtarkillar som skulle på ett stort skejtararrangemang som var i Trollhättan.
Nu är jag alltså hemma igen, jag blir ostig i hjärnan av göteborskan, varje gång jag kommer hem därifrån så smyger sig lite göteborska in i meningarna.

RSS 2.0