Tröttis

Idag är jag såå trött, har jobbat eftermiddag och kväll. Arbetsdagen har inte varit särskilt trevlig och det beror helt och hållet på huvudvärken som har förföljt mig.
Men nu är jag hemma och försökte bota den med lite jordgubbar + lite annat :-)
Ska lägga mig framför tv:n och kika på Beck och sen sova och vänta in min födelsedag (den är ju såå speciell, haha!) och ännu en härlig dag på jobbet!

Wiihou!

Vilket underbart väder det har varit, njuter för fullt. Jag har varit långledig, från fredags till imorgon. Imorgon jobbar jag 7-13.30, kan behövas för nu har jag bara latat mig några dagar.
I torsdags efter jobbet åkte jag och firade Maja som fyllde 18 dagen efter, hon slog till på stort och fixade körkortet igår. Grattis! :-)
Nu sitter jag och äter glass, mums. Hundarna ligger ute och solar och jag ska lägga mig lite framför tv:n och slappa ännu mer!
Jag älskar min kamera, har dock inte tagit mig tid att lära mig den riktigt än, men det kommer!

Always look on the bright side of life!

Igår började jag jobba, och det var jag knappast medveten om! Egentligen skulle jag haft en utbildning igår som har flyttats från olika platser 3 gånger och med 2 olika tider. Slutligen så var det bestämt att den skulle hållas idag och det visste jag ;-)

Igår ringde det på mobilen halv 8, jag vaknade DIREKT (händer detta någonsing?) och kände på mig att jag borde svara. Det var Hammarbygården som ringde och sa att jag skulle varit där klockan 07.00!! Jag  sa att jag skulle komma på direkten, sagt och gjort 10 minuter senare befann jag mig på Hammarbygården - VARM som tusan. Under de 10 minutrarna hann jag klä på mig, borsta tänderna och cykla ca. 2 km.
Jag var nog rätt snygg när jag kom nyvaken, håret stod praktiskt taget åt alla håll, jag hade bara ett örhänge och gårdagens mascara eftersom jag inte orkat tvätta bort det. Men lite får man bjuda på! ;-)
De hade i alla fall missat att informera mig om att jag skulle jobba så det var tack och lov inte jag som vimsat ihop något.
Dagen gick fort och det var väldigt många intryck att ta in och mycket att memorera och komma ihåg - men det var kul och jag tror absolut att detta kommer bli kanonbra!

Nu ska jag förbereda till morgondagen. Lyftteknik mellan 07.30-12.00, sen jobbar jag mellan 16.30-21.00

Då var slutet här!

Studenten är över, det är helt otroligt - allt som man längtat efter så länge är helt plötsligt över. På bara några veckor.
Vi hade världens tur med vädret i tisdags, solen sken över oss hela dagen - precis när vi hoppade av lastbilen så kom det några droppar.
Studentskivan var kanonbra. Ett stort TACK till ALLA som på något sätt uppvaktade mig på en av de bästa dagarna i mitt liv!
        

Vår favoritrektor Leif ville vara med på bild! :) Detta var precis innan han skulle gå och byta om till kostymen ;)

BALEN!

Balen var helt uuuuunderbar, jag hade en fantastisk dag - ja hela dagen var faktiskt suverän!
Jag fick en så fin ros och ett superfint armband av min baldejt - TUSEN TACK!


slutet på något gammalt..

början på något nytt?
Studenten känns så otroligt skrämmande, det låter helt sjukt - jag vet!  Men plötsligt är allt upp till mig, jag ska själv bestämma. Vad vill jag göra? ööh
Jag vet vad jag vill göra.

RSS 2.0